OPEN (JEUGD)AVOND HARMONIE GORSSEL-EEFDE

 

Na de vakantie is op maandag 15 mei  de "instrumentenkeuzeavond" bij de Harmonie in Gorssel. Op deze avond kan iedere (jeugdige) geïnteresseerde komen kijken, luisteren en eventueel een of meer instrumenten bespelen. Natuurlijk zijn ook je ouders van harte welkom.

 Maandag om 18.45 uur verwachten we jullie bij het Trefpunt. We gaan dan eerst even kijken en luisteren bij het jeugdorkest. Als zij klaar zijn, bouwen we de boel om en mogen jullie zelf proberen of je geluid kunt krijgen uit onze instrumenten. Je mag alle instrumenten uitproberen. Er zijn ook muziekleraren en muzikanten die precies kunnen uitleggen wat je moet doen om het geluid eruit te krijgen. Jullie ouders kunnen aan hun vragen stellen over de muzieklessen. Om 19.30 uur gaat het harmonieorkest beginnen en kunnen jullie nog even blijven luisteren.

 We hopen dat jullie er zin in hebben en allemaal kunnen komen! En als je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, buurmeisjes en buurjongens hebt die ook willen komen: zij zijn natuurlijk ook van harte welkom! En ook jullie ouders mogen natuurlijk de instrumenten uitproberen!

 Hopelijk tot maandag!
Zo 28/06/2020

Door Bertus uitgevoerd:
Voorbije items uit AGENDA naar "is geweest" verplaatst.
Gewijzigde link van Barchem naar Facebook ook op deze site aangepast.

Woe 22/05/2019

Site beter "responsive" gemaakt.
Mooier op mobiele apparaten!

Zo 25/02/2018

Nu ook wat tekst bij "impressie Play-inn" gevoegd.