MuziekGoLF nu Stichting.

Ongeveer vijf jaar geleden ontstond de MuziekGoLF tijdens de gemeentelijke herindeling, waarin de acht muziekverenigingen uit de gemeente Lochem zijn samengebracht.

Op zaterdag 28 januari 2012 zijn de statuten van de MuziekGoLF getekend, zodat het nu een stichting is. Nadat notaris Siebelink de stukken had toegelicht, hebben de vertegenwoordigers van alle acht muziekverenigingen ondertekend. Het gezamenlijk belang van samenwerking tussen de verenigingen in de nieuwe fusieplaats Lochem is van groot belang. Het uitwisselen van kennis en kunde, gezamenlijk projecten uitvoeren zijn de meerwaarde van de samenwerking tussen de muziekverenigingen, het blijvend binden van jeugd om muziek te maken is hierbij een belangrijk aspect. Daarbij blijft de binding met de eigen kern(en) basis voor de muziekverenigingen

De acht aangesloten verenigingen zijn

Apollo Laren
Crescendo Barchem
Kunstmin Gorssel
Juliana Almen
Concordia Eefde
De Harmonie Gorssel-Eefde
Soli Deo Gloria Harfsen
Advendo Lochem

Deze acht verenigingen staan borg voor meer dan 700 jaar muziek in Lochem. Hierbij is Apollo Laren de oudste vereniging (1879) en Soli Deo Gloria Harfsen is de jongste vereniging en viert dit jaar haar 75 jarig bestaan. Mede met behulp van de MuziekGoLF willen de verenigingen nog jaren dienstbaar zijn aan de samenleving.

Zo 28/06/2020

Door Bertus uitgevoerd:
Voorbije items uit AGENDA naar "is geweest" verplaatst.
Gewijzigde link van Barchem naar Facebook ook op deze site aangepast.

Woe 22/05/2019

Site beter "responsive" gemaakt.
Mooier op mobiele apparaten!

Zo 25/02/2018

Nu ook wat tekst bij "impressie Play-inn" gevoegd.