Chef- dirigent Koninklijke militaire kapel "Johan Willem Friso"

Tijmen Botma gastdirigent voor orkest St. Muziekgolf

masterclass

Uit de Gids van 20 sept. 2017.

Lochem - De stichting muziekgolf waarin de 7 muziekvereniging in de gemeente Lochem samenwerken heeft voor de Play lnn op 23 september a.s. de dirigent van de K.M.K. Johan Willem Friso majoor Tijmen Botma als gastdirigent op de bok.

 

Vanaf 10.00 uur zullen ca. 50 muzikanten een repertoire gaan instuderen en om 16.00 uur hopen zij dat met een klein concert te presenteren aan het publiek. De locatie is de Ontmoetingskerk in Eefde, Schurinklaan 1. Toegang is gratis.

De muzikanten van St. muziekgolf zijn erg verheugd een dag muziek te mogen maken onder leiding van een zeer gerenommeerde dirigent als Tijmen Botma. Ongetwijfeld zal het een zeer leerzame dag worden maar ook een weerzien tussen oude bekenden immers Tijmen Botma is oud-Eefdenaar en oud lid van muziekvereniging de Harmonie Gorssel-Eefde, een van de deelnemers aan de Play lnn.

Sinds januari 2013 is Tijmen Botma chef-dirigent van de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso.

Daarnaast is hij hoofdvakdocent Harmonie Fanfare Brassband Directie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Botma treedt regelmatig op als gastdirigent zo ook op 23 september in Eefde. Ook is hij jurylid op verschillende muziekconcoursen zoals de Nederlandse Brassband kampioenschappen.

U bent van harte welkom vanaf 16.00 uur in de Ontmoetingskerk te Eefde.

cateringFoto's Asja Rouwenhorst.

Zo 28/06/2020

Door Bertus uitgevoerd:
Voorbije items uit AGENDA naar "is geweest" verplaatst.
Gewijzigde link van Barchem naar Facebook ook op deze site aangepast.

Woe 22/05/2019

Site beter "responsive" gemaakt.
Mooier op mobiele apparaten!

Zo 25/02/2018

Nu ook wat tekst bij "impressie Play-inn" gevoegd.