Uitnodiging concert van Muziekvereniging Concordia Eefde
Zaterdag 12 november 2016 Buitensociëteit Zutphen

 

 

 

Graag nodig ik u uit namens het harmonieorkest van Concordia Eefde voor ons jaarconcert op zaterdagavond 12 november aanstaande in de Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen. Het thema van deze avond is ‘Rock ’n Opera’ en als muzikale gasten treden op operazangeres Armanda ten Brink, zanger Quinten Dikschei en de Zutphense popband Just Jo. Het geheel staat onder muzikale leiding van onze eigen dirigent Jos Pijnappel. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur.

Ik ben er als voorzitter bijzonder trots op dat we als amateur muziekvereniging voor het vijfde opvolgende jaar een concert kunnen geven in de mooiste concertzaal van het Oosten. Dit jaar een avond vol uitersten in de muziekstijlen: rock en opera worden met elkaar verbonden. Dat maakt het spannend omdat de muzikanten snel moeten schakelen tussen de verschillende muzikale speelwijzen. Enerzijds begeleiden ze de operazangeres en vervolgens speelt het orkest met een rockband.

 

Gereserveerde zitplaatsen

U kunt direct bestellen via www.concordiaeefde.nl. Bij bestelling van kaarten via onze website worden zitplaatsen voor u gereserveerd. 

Daarnaast worden er ook entreekaarten in de voorverkoop verkocht in Eefde bij COOP Versluis, DIO-drogisterij Peinemann en Hosta Groendecoratie. Toegangsprijs voorverkoop voor jeugd tot 16 jaar is € 7,50 en voor volwassenen € 12,50. Kinderen tot 1,50 meter hebben gratis entree.

 

Vooraf mee-eten
De Hanzehof serveert op 12 november om 17.45 uur een dagschotel voor € 13,50 per persoon. Wilt u ook mee-eten, tegelijk met de muzikanten en de solisten, dan kunt u zich aanmelden bij de Hanzehof via deze link: http://bit.ly/2aRZ38o

De muzikanten zijn al druk aan het repeteren voor dit concert, in voorbereiding op een bijzondere avond voor u en onze vereniging. We ontmoeten u graag op 12 november.

 

Theo Klein Bleumink

Voorzitter

Koninklijk erkende muziekvereniging Concordia Eefde

 

 
 

 

 
 

 

Zo 28/06/2020

Door Bertus uitgevoerd:
Voorbije items uit AGENDA naar "is geweest" verplaatst.
Gewijzigde link van Barchem naar Facebook ook op deze site aangepast.

Woe 22/05/2019

Site beter "responsive" gemaakt.
Mooier op mobiele apparaten!

Zo 25/02/2018

Nu ook wat tekst bij "impressie Play-inn" gevoegd.