7e keer Pop meets Harmony in Lochem

Een sfeervolle locatie, gezellige terrasjes, en de hele avond genieten van allerlei soorten muziek. Met deze ingrediënten belooft het Lochem Pop meets Harmony ook dit jaar weer een fantastisch event te worden.
Op de kleine markt wordt het podium opgebouwd. Vanaf 16.30 staat deze ter beschikking van de jeugd. Het programma begint uniek; kersverse muzikantjes die  ‘s middags misschien wel voor het eerst met een instrument hebben kennisgemaakt. Daarna zal het dit jaar gestarte jeugdorkest u laten horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Dit zal een feestje worden, verklappen wij u vast! 
Vervolgens brengt om 18.00 de drumband spektakel met hun programma.

  
De rest van de avond (19.00-24.00) belooft een feest van opnieuw verschillende muzikale klanken. Van lichte klassieke muziek, tot stevige rocknummers, van Tsjechische blaasmuziek tot gospel. Het harmonieorkest van Advendo, jeugdgroep Forte, blaaskapel Vinocanca, en de bands BlueLine en Six-pack zullen  u verrassen met hun repertoire.

Ter nagedachtenis van Prince zal ook van hem een nummer te horen zijn. Maar de Achterhoekse Adele mag niet ontbreken, zij zingt met begeleiding van Advendo, in een geweldig arrangement,  Skyfall. Maar zijn nog te horen brillante Beatles, disco in Starwars en veel, veel meer

 

Kom dus kijken en luisteren en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van dit sfeervolle muzikale evenement. Het wordt een fantastische avond om de zomervakantie mee in te luiden!
Lochem, Kleine Markt, 9 juli van 16.30-24.00 uur
entree gratis

Zo 28/06/2020

Door Bertus uitgevoerd:
Voorbije items uit AGENDA naar "is geweest" verplaatst.
Gewijzigde link van Barchem naar Facebook ook op deze site aangepast.

Woe 22/05/2019

Site beter "responsive" gemaakt.
Mooier op mobiele apparaten!

Zo 25/02/2018

Nu ook wat tekst bij "impressie Play-inn" gevoegd.