Jeugdconcert met muziekproject “Wieger wil weg”

Zaterdag 1 november zal muziekvereniging SDG uit Harfsen u laten genieten van de muziek die de leerlingen voor u zullen maken. De volgende groepen zullen zich presenteren: Blokfluit, slagwerk, saxofoon- en koperblaasinstrumenten en ook komt het jeugdorkestje aan bod. Dit groepje bestaat uit leerlingen van SDG en van muziekvereniging Orpheus uit Bathmen.
De malletband speelt ook nog enkele nummers.
Aan het eind komt de fanfare met de muzikale productie ‘Wieger wil weg'. Dit doen zij samen met de leerlingen van de basisschool en de blokfluitleerlingen.
‘Wieger wil weg' is een muzikale productie over vakantie-ervaringen van Wieger met een verhaal, die de interactieve liedjes en de muziekstukken verbindt.
Daarna kan een ieder een muziekinstrument uitproberen, waarna men zich eventueel kan opgeven om ook les te nemen voor het bespelen van een instrument. Dit geldt ook voor volwassenen, want je bent nooit te oud om les te nemen en muziek te maken. SDG hoopt dat er veel leerlingen zich opgeven, want SDG kan voor de toekomst nog vele muzikale leden gebruiken, zowel in de fanfare als bij het melodisch slagwerk van de malletband.

Dit alles is te horen en te zien in Sport- en cultuurcentrum Hoeflo in Harfsen. De avond begint om half acht. U bent van harte welkom, de entree is gratis.

 

Zo 28/06/2020

Door Bertus uitgevoerd:
Voorbije items uit AGENDA naar "is geweest" verplaatst.
Gewijzigde link van Barchem naar Facebook ook op deze site aangepast.

Woe 22/05/2019

Site beter "responsive" gemaakt.
Mooier op mobiele apparaten!

Zo 25/02/2018

Nu ook wat tekst bij "impressie Play-inn" gevoegd.