'Favourites' van “de Harmonie”

Een aaneenschakeling van de favoriete popnummers van de muzikanten zelf, dát zult u kunnen horen op de jaarlijkse uitvoering van “de Harmonie Gorssel-Eefde”.
Op de vraag: “wat zullen we gaan spelen op ons concert?” kwam er een enorme stroom van suggesties op gang. Iedere muzikant, jong of oud, had wel zo z'n eigen persoonlijke lievelingsnummer. Aan de dirigent, Jacob Jansen, de schone taak hier een mooi geheel van te vormen. Gezien de uiteenlopende leeftijden van de muzikanten is ook het resultaat een bonte mix van veelal bekende nummers geworden
Zo zult u kunnen genieten van wat oudere popsongs, bijvoorbeeld van Santana en Queen, maar ook nummers van Coldplay en Adéle herkennen. Met medewerking van de enthousiaste zanger Robert van der Schoot zal het helemaal een spetterend feestje worden!
De Harmonie zou de Harmonie echter niet zijn als zij niet ook haar veelzijdigheid zou tonen: vóór de pauze zal het orkest klassieke muziek van o.a. Brahms en Verdi ten gehore brengen en natuurlijk zullen ook de jeugdleden acte de présence geven. De mini-harmonie, met blazers die nog maar een paar maandjes samen musiceren, de blokfluiters én het jeugdorkest verheugen zich er al op om het podium te beklimmen en het grote publiek toe te spelen.

U bent van harte welkom op deze afwisselende avond in de Ontmoetingskerk te Eefde.
Graag tot ziens op 16 februari om 19.30 uur!

Toegang: € 5,-

 

Zo 28/06/2020

Door Bertus uitgevoerd:
Voorbije items uit AGENDA naar "is geweest" verplaatst.
Gewijzigde link van Barchem naar Facebook ook op deze site aangepast.

Woe 22/05/2019

Site beter "responsive" gemaakt.
Mooier op mobiele apparaten!

Zo 25/02/2018

Nu ook wat tekst bij "impressie Play-inn" gevoegd.