Het jubileumconcert op 11 mei 2012.

Deze had als thema ‘Sprankelend SDG'.
De avond begon om precies half acht met de slagwerk leerlingen onder leiding van Yannick Bergevoet met een verrassende slagwerkspektakel.
Daarna was het de beurt aan de fanfare onder leiding van Cor Lam met de nummers Choral Music, een koraalbewerking van Jacob de Haan, Lord of the Rings, muziek uit de gelijknamige film en gearrangeerd door de gastspeler Ralf Timmermans en als afsluiting van het eerste blok voor de fanfare Crimson Tide van Hans Zimmer.
De malletband onder leiding van Harry Klaassen vervolgde het programma met de Herb Albert Specils, Summertime, The Muppets, van de gelijknamige televisieserie, gespeeld door Monique Bouwmeester en de gastpianiste Elsbeth Jansen en als slot van dit blokje malletband het nummer The Lion Sleeps Tonight.
De fanfare speelde toen nog het nummer The Olympic Dream van Bert Appermont, waarna de blokfluit leerlingen onder leiding van Anne-Marie Modderkolk enkele ingestudeerde nummers lieten horen.
Als laatste deel voor de pauze speelden de blokfluitleerlingen en de andere jeugdleerlingen van SDG samen met de fanfare nog een gedeelte uit de musical ‘Wieger wordt wakker'.
Voordat het werkelijk pauze was, werden er eerst nog enkele leden gehuldigd: Veertig jaar lid waren Dirrie Enderink-Kloppers en Gea Boerman-Vrielink, vijftig jaar lid was Henk Slettenhaar en zestig jaar lid was Arend Wuestman. Zij kregen allen een daartoe behorende insignes opgespeld met een bos bloemen.
Na de pauze was eerst de malletband aan de beurt met de nummers Smurfen op de fles, op flessen met inhoud gespeeld door Daan Enderink en Maarit Wilgenhof in smurfenkledij, Circus Renz met als solisten Daan Enderink en Frank Enderink, waarbij spontaan werd gedanst door Rietje Slettenhaar en Martijn Koeslag, Funny Sticks, een nummer gespeeld alleen op ongestemd slagwerk, waarbij alleen de stokken zichtbaar waren in het wit en als slot van dit blokje malletband het bekende nummer Apache.
De fanfare vervolgde het programma met Joseph and the Amazing technicolor dreamcoat van Andrew Lloyd Webber, uit de musical ‘Joseph', Dances with wolves, muziek uit de gelijknamige film, The Blues Factory, van Jacob de Haan en Olympica.
De avond werd gezamenlijk door de fanfare en de malletband afgesloten met het bekende nummer ‘One moment in time, gearrangeerd door Jos Pijnappel.

Men kon terug zien op een werkelijk sprankelend concert, dit uit reactie van de muzikanten maar ook zeker vanuit het publiek.

Voor de foto's, klik hier (van SDG Harfsen)

Zo 28/06/2020

Door Bertus uitgevoerd:
Voorbije items uit AGENDA naar "is geweest" verplaatst.
Gewijzigde link van Barchem naar Facebook ook op deze site aangepast.

Woe 22/05/2019

Site beter "responsive" gemaakt.
Mooier op mobiele apparaten!

Zo 25/02/2018

Nu ook wat tekst bij "impressie Play-inn" gevoegd.